Verklarende woordenlijst

Hier vindt u een verklarende woordenlijst voor divere termen die u tegen kunt komen op deze website.


Healing

Door te zien, voelen en horen kan ik uw klachten of opgelopen trauma's uit uw verleden (waarvan u zelf soms het bestaan niet weet) verhelpen.  pijn- en stressklachten en het opladen van uw energie. Hier zijn soms meerdere sessies voor nodig.

Huisreiniging

Een spirituele techniek om uw huis energetisch te reinigen. De sfeer in uw huis is zwaar en beladen geworden. Kinderen zijn onrustig of angstig, beweren dingen of mensen te zien. Huisdieren zijn uit hun doen en vertonen ander gedrag dan normaal en er zijn vaak warme of juist koude plekken voelbaar.

Ik reinig uw huis met een speciale kruidenmelange en verwijder alle negatieve energie en/of entiteiten met behulp van mijn gidsen en stuur ze naar het licht. Daarna neem ik alle negatieve energie bij u en uw huisgenoten weg.

Meestal is een keer reinigen genoeg maar soms is het nodig om nog een keer terug te komen. In deze periode ben ik ook uw begeleider en coach ik u door deze periode.

Ik bied u ook de mogelijkheid om uw ervaringen met mij te bespreken.

 

Magnetiseren

Magnetiseren is een helingsvorm die bestaat uit het inbrengen van energie op de vooral pijnlijke plekken of blokkades, vervolgens die energie met de negatieve lading weg te strijken waardoor pijnklachten verminderen en blokkades opgeheven worden.

Psychometrie / Fotolezen

Dit is een helderziende waarneming door middel van foto's of voorwerpen.

Woonkamersessies

Een mooie ervaring om  kennis te maken met de spirituele wereld. Tijdens deze avond (max. 10 personen boven de 15 jaar) worden er readingen, healingen en voorlichting gegeven. Dit alles afhankelijk van wat ik doorkrijg en waar vraag naar is. De avonden duren maximaal 3 uur.

*Raadpleeg voor klachten altijd eerst een huisarts.