Coaching

Het begeleiden van cliënten, door middel van gesprekken, oefeningen, healingen en magnetiseren. Ik begeleid u naar een goede balans waardoor u weer bepaalde zaken of problemen kunt overzien.

Het is vanzelfsprekend dat ik u ook de nazorg geef die hierbij heel belangrijk is, maar waar vaak te weinig aandacht aan besteed wordt.

Deze coaching techniek is niet te bewerkstelligen in een of een paar behandelingen maar denkt u aan een paar weken of maanden . Dit omdat ik u Train en Coach tot u er klaar voor bent met de geleerde technieken zelfstandig uw problemen aan te pakken.

Ik geef deze coaching privé en zakelijk (zakelijk ook in zeer kleine groepen max. 4 personen. Dit kunt u als teambuilding en samenwerkingsverband zien).

Men komt door nieuwe overtuigingen weer in zijn eigen kracht. Na verloop van tijd bent u weer in staat om zakelijk beter samen te werken en inzichten te krijgen waardoor er een betere zakelijke samenwerking ontstaat.

Vaak hanteer ik het volgende: 2 intensieve coaching gesprekken en 1 behandeling. Afhankelijk van de zwaarte kunnen er meer behandelingen/gesprekken plaats vinden.